Förskoleplatser

Vi kan nu meddela att vi öppnar upp för förskoleplatser inför våren 2023! Varmt välkomna att anmäla intresse eller kontakta vår kö-ansvarig Peter Carlsson för frågor! Ni finner kontaktuppgifter och formulär under ''Anmäl intresse''.

Välkomna tillbaka!

Varmt välkomna tillbaka, hoppas att ni haft en fantastiskt fin sommar! Vi ser fram emot att starta en ny härlig termin tillsammans. 

Nyrenoverad uteplats

Nu har uteplatsen på framsidan fått sig ett lyft. Nytt gräs och ny EU-sand så att barnen kan leka tryggt. Barnen har fått en ny lekstuga/kiosk, givetvis CE-märkt. Det ska bli så spännande att få se barnens reaktioner!

Trevlig semester!

Nu är det dags för semester, hoppas att alla får en riktigt härlig sommar. Under tiden kommer vi uppdatera dokument för förskolan och renovera uteplatsen. Vi ser fram emot att ses nästa termin. 

Sommarfesten 

Tack till alla som bidrog till en fantastiskt fin sommarfest. Barnen sjöng så fint och jordgubbstårtorna var fantastiska! 

Öppet hus

Tack till alla som deltog. Det blev ett jättefint öppet hus och det var fantastiskt trevligt att få träffa alla och umgås. Barnen verkade supernöjda.

Påskmiddag

Barnen som ville kom utklädda till förskolan. Alla var glada, fixade med pyssel och avnjöt en påskmiddag tillsammans. Trevlig påsk!

Renovering av uteplats

Vecka 30 och 31 kommer uteplatsen på framsidan att få sig ett lyft på. Piff med  bland annat nytt gräs, utbytt sand och ny lekstuga/kiosk. Det ska bli så spännande att få se vad barnen kommer tycka om nya stugan!

Vårstäd

Tack till alla som deltog på årets vårstäd! Gott grillat och fantastiskt fika. Personalen var nöjda med vår insats  - förutom att vi råkade missa fönsterputsningen. 

Planeringsdag 

Den 16:e Maj är det planeringsdag på förskolan. Inför nästa planeringsdag kommer vi ordna en träff för alla föräldrar och barn där alla som vill kan mötas för att leka och fika i lekparken. 

Årsmöte

Tack alla som deltog på årsmötet och stort tack till Magnus Trobeck för alla år som ordförande. Magnus och Emma, ni har gjort ett fantastiskt jobb för förskolan de senaste 3 åren och vi är tacksamma över att få ha er som en del av föräldrakooperativet!

Luciafirande 

Tack för ett jättemysigt luciafirande. Barnen sjöng så fint och lussebullarna var fantastiskt goda. Stort tack till personalen som fixade med allt. Tack för den här terminen allihop. Vi ses nästa år. God jul och gott nytt år! 

 Nobelmiddagen 

Nu har barnen haft årets nobelmiddag. Personalen hade ordnat en tre-rätters middag. Alla barnen fick pris och var så nöjda. Stort tack till personalen som alltid ser till så att våra barn har det bäst!

Teknik till förskolan

Vi har utökat med teknik till vår pedagogiska omsorg. Vi följer läroplanen och har tagit åt oss av kommunen att vi saknade vissa tekniska bitar. Barnen lär sig nu att hantera QR-koder, fotar och fixar.